24-25

JUN

Italia a Zandvoort

8-9

JUL

British Race Festival

1/2/3

SEP

Historic Grand Prix

Bekijk alle events op circuitzandvoort.nl

Bestel tickets

Tot wel 25% korting

24 - 25 juni 2017 Circuit Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Pirelli Ferrari Formula Classic

Italia a Zandvoort verwacht spektakel van races Pirelli Ferrari formula classic

 

Geen Italia a Zandvoort zonder Ferrari-races! Op 24 en 25 juni racet de Britse Pirelli Ferrari formula classic met naar verwachting 18 tot 20 deelnemers op Circuit Zandvoort. De klasse is een kers op de verjaardagstaart ter ere van ’70 jaar Ferrari’, een jubileum dat tijdens Italia a Zandvoort wordt gevierd.

De Pirelli Ferrari Formula Classic is een raceklasse voor Ferrari’s die vóór 1997 zijn geïntroduceerd. Turbomotoren zijn niet toegestaan. Het startveld is een feest van herkenning voor elke fan van Ferrari’s en van bijzondere auto’s in het algemeen. Reken onder meer op enkele exemplaren van de Ferrari F355 Challenge en de 328 GTB. De kans is groot dat er ook een Ferrari 550 Maranello twaalfcilinder in actie komt. Modellen zoals de 308 GTB, Mondial en 308 GT4 maken het fotogenieke plaatje compleet.

De serie rekent bovendien op de komst van één of meerdere Nederlandse gastrijders.

Enthousiast

De Pirelli Ferrari Formula Classic kijkt uit naar hun optreden tijdens Italia a Zandvoort. “We zijn erg blij dat Italia a Zandvoort weer op onze racekalender staat”, laat de klasse weten. “Circuit Zandvoort is voor ons bekend terrein. Italia a Zandvoort heeft een speciale ambiance, met veel enthousiaste bezoekers. Daarnaast spreekt het circuit ons erg gaan, met zijn combinatie van een lang recht stuk en technisch uitdagende bochten. We rekenen op spannende races!”. Op zondagmiddag is er een Grid Walk waarbij alle bezoekers van Italia a Zandvoort over de grid kunnen lopen om deze auto's van dichtbij te bekijken.

Toegangskaarten

Alle toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Italia a Zandvoort (www.italia-zandvoort.nl), de website van Circuit Zandvoort (www.circuitzandvoort.nl) of bij een van de ruim 450 Primera winkels. Een toegangskaart kost in de voorverkoop slechts 15 euro (dagkaart) of 25 euro (weekendtoegang); kinderen krijgen 50% korting. Tickets geven toegang tot het volledige evenemententerrein, inclusief hoofdtribune, paddocks en pitsdak. Surf voor een prijsoverzicht en details naar www.italia-zandvoort.nl.

 

Bezoek de nieuwe Bernie’s Bar & Kitchen

Het nieuwe restaurant Bernie’s Bar & Kitchen, gelegen boven het pitsgebouw, met uniek zicht op pitlane en Tarzanbocht, is op beide dagen van Italia a Zandvoort geopend voor alle bezoekers voor ontbijt, lunch en diner. Dinerreserveringen kunnen ook al vooraf gemaakt worden via www.bernies.nl. Voor ontbijt en lunch is geen reservering nodig.

Nieuws

Speciale terugblik: Alfa 1900C Supersprint


Terugblik op Italia a Zandvoort 2017


Doe mee met Vrij Rijden bij Italia a Zandvoort


Lifestyleplein Italia a Zandvoort tovert paddock om tot piazza-to-be


Merkenclubs zorgen voor unieke Italiaanse showroom


Partners