24-25

JUN

Italia a Zandvoort

8-9

JUL

British Race Festival

1/2/3

SEP

Historic Grand Prix

Bekijk alle events op circuitzandvoort.nl

Bestel tickets

Tot wel 25% korting

24 - 25 juni 2017 Circuit Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Lifestyleplein Italia a Zandvoort tovert paddock om tot piazza-to-be

Op 24 en 25 juni is Circuit Zandvoort tijdelijk een Italiaanse enclave. Tijdens Italia a Zandvoort draait het om Italiaanse auto’s en de Italiaanse geneugten van het leven. Het lifestyleplein op Paddock 1 is het vurig kloppende hart van het evenement. Neem uw geliefde mee en geniet van (bijna) al het moois en smakelijks wat Italië te bieden heeft!

 

Italië is het land van liefde en aandacht voor mooie producten, van tongstrelende dranken en spijzen en van design. Het lifestyleplein van Italia a Zandvoort biedt een overzicht dat geen enkele liefhebber mag missen.

Begin uw dag op Paddock 1 met een perfecte espresso of authentiek Italiaans ijs en waan u in Italië!

Dag voor het hele gezin

Slenter over het lifestyleplein en maak kennis met onder meer kleding, accessoires, pasta’s, wijnen en nog veel meer Italiaanse producten en vertroetelaars van uw smaakpapillen.  Neem gerust uw kinderen mee. Speciaal voor de bambini vinden er leuke activiteiten plaats. Italiaanse muziek verhoogt de sfeer op het toch al sfeervolle lifestyleplein.

Stoere races

Over muziek gesproken: voor de echte autoliefhebber klinken de motoren van exclusieve sportwagens en bijzondere racewagens als muziek in de oren. Bij de editie van 2017 wordt er ook volop geracet door geweldige Italiaanse racebolides op het circuit. Een tipje van de sluier: een overvloed aan pk’s, een opzwepende symfonie van hoogtoerige motoren en hoge snelheden!

 

Toegangskaarten

Alle toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Italia a Zandvoort (www.italia-zandvoort.nl), de website van Circuit Zandvoort (www.circuitzandvoort.nl) of bij een van de ruim 450 Primera winkels. Een toegangskaart kost in de voorverkoop slechts 15 euro (dagkaart) of 25 euro (weekendtoegang); kinderen krijgen 50% korting. Tickets geven toegang tot het volledige evenemententerrein, inclusief hoofdtribune, paddocks en pitsdak. Surf voor een prijsoverzicht en details naar www.italia-zandvoort.nl.

 

Bezoek de nieuwe Bernie’s Bar & Kitchen

Het nieuwe restaurant Bernie’s Bar & Kitchen, gelegen boven het pitsgebouw, met uniek zicht op pitlane en Tarzanbocht, is op beide dagen van Italia a Zandvoort geopend voor alle bezoekers voor ontbijt, lunch en diner. Dinerreserveringen kunnen ook al vooraf gemaakt worden via www.bernies.nl. Voor ontbijt en lunch is geen reservering nodig.

Nieuws

Speciale terugblik: Alfa 1900C Supersprint


Terugblik op Italia a Zandvoort 2017


Doe mee met Vrij Rijden bij Italia a Zandvoort


Lifestyleplein Italia a Zandvoort tovert paddock om tot piazza-to-be


Merkenclubs zorgen voor unieke Italiaanse showroom


Partners