24-25

JUN

Italia a Zandvoort

8-9

JUL

British Race Festival

1/2/3

SEP

Historic Grand Prix

Bekijk alle events op circuitzandvoort.nl

Bestel tickets

Tot wel 25% korting

24 - 25 juni 2017 Circuit Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Contact

Postadres: Exploitatie Circuit Park Zandvoort b.v.
Postbus 132
2040 AC  Zandvoort
Tel: 023 - 5 740 740
Fax: 023 - 5 740 741
info@italia-zandvoort.nl

Adres: Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alpenstraat 108
2041 KP  Zandvoort

Met de auto naar Circuit Park Zandvoort
Reist u met de auto naar Circuit Park Zandvoort, houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn op de wegen richting Zandvoort aan Zee. Begin tijdig aan uw reis en houd rekening met eventuele vertraging rondom Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Heeft u een parkeerkaart via uitnodiging gekregen, controleer dan goed om welke parking het gaat. Heeft u Heineken Paddock, Tango Paddock of Parking A op de kaart, dan kunt u bij de hoofdingang naar binnen rijden. Heeft u Parking B of Parking C op de kaart staan, dan dient u via het Paddock Office (de straat nabij Parking C) te rijden.

Parkeren in Zandvoort aan Zee
Indien u geen Circuit Park Zandvoort parkeerkaart heeft, kunt u tegen betaling parkeren op Parking C (Vol=vol). Houd er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen zeer beperkt is en dat u mogelijk door verkeersregelaars wordt geadviseerd om gebruik te maken van de parkeerplaatsen van de Gemeente Zandvoort. Langs de Boulevard Barnaart zijn enkele honderden parkeerplaatsen gesitueerd. Ook is het mogelijk om in Bloemendaal aan Zee te parkeren en na een korte wandeling  gebruik te maken van de zij-ingang van Circuit Park Zandvoort langs de Boulevard. Daarnaast biedt ook Parking De Zuid in Zandvoort een groots aantal parkeerplaatsen.

Met openbaar vervoer naar Zandvoort
Om files te vermijden, kunt u ook met de trein naar Zandvoort aan Zee reizen. Vanaf het NS station loopt u in noordelijke richting via de Van Speijkstraat naar de Burgemeester van Alphenstraat. Daar treft u, na enkele minuten lopen, de hoofdingang van Circuit Park Zandvoort. Het is daarnaast het overwegen waard om het eerste deel van uw reis aan te vangen per auto, om vervolgens het laatste gedeelte per OV te reizen. Zo kunt u uw auto parkeren rondom de NS stations van Amsterdam Sloterdijk, Haarlem Spaarnwoude, Heemstede en Hillegom en reist u het laatste deel per trein of bus naar Zandvoort. Raadpleeg de website 9292ov.nl voor een reisadvies.

Nieuws

Speciale terugblik: Alfa 1900C Supersprint


Terugblik op Italia a Zandvoort 2017


Doe mee met Vrij Rijden bij Italia a Zandvoort


Lifestyleplein Italia a Zandvoort tovert paddock om tot piazza-to-be


Merkenclubs zorgen voor unieke Italiaanse showroom


Partners