24-25

JUN

Italia a Zandvoort

8-9

JUL

British Race Festival

1/2/3

SEP

Historic Grand Prix

Bekijk alle events op circuitzandvoort.nl

Bestel tickets

Tot wel 25% korting

24 - 25 juni 2017 Circuit Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Merkenclubs zorgen voor unieke Italiaanse showroom

Op 24 en 25 juni pakken circa 27 Italiaanse merkenclubs traditioneel groots uit tijdens Italia a Zandvoort. De clubs bieden op Circuit Zandvoort een compleet overzicht, van auto’s van tientallen jaren oud tot gloednieuwe exemplaren en  van minimalistische gezinsauto’s tot supercars.

 

De merkenclubs komen met vele honderden auto’s naar Circuit Zandvoort. Elke club presenteert zich in het rennerskwartier, waar u de auto’s van dichtbij kunt bekijken en een praatje kunt maken met de eigenaren. Veel auto’s gaan ook het circuit op tijdens de diverse vrij rijden-sessies, speciaal voor merkenclubs.

 

Droomauto of jeugdliefde

Italia a Zandvoort is hét decor om de auto’s van uw dromen te bewonderen. De Ferrari Club Nederland, een van de grondleggers van Italia a Zandvoort, viert ’70 jaar Ferrari’. De Ferrari’s staan niet alleen in Paddock 1 opgesteld, ze laten ook de teugels vieren tijdens vrij rijden-sessies exclusief voor de Ferrari Club Nederland. De Lamborghini Club Nederland is van de partij, daarnaast kunt u bij de diverse clubs exoten van onder meer Alfa Romeo ‘in het wild’ tegenkomen.

Veel bezoekers genieten minstens zo veel van de clubs die zich op hun eigen (jeugd)liefde concentreren, zoals het Fiat 124 Sport Spider Register en het Register Giulia Bertone.

Herinneringen ophalen

Net zo leuk is het overzicht van merkenclubs die de dagelijkse auto’s van (eer)gisteren in ere houden. Wie bijvoorbeeld zelf met een Fiat Uno heeft gereden, een Fiat Stilo of een Autobianchi, moet absoluut even de betreffende club bezoeken. Alfa-fans kunnen hun hart ophalen bij onder meer de Alfa-clubs SCARB en VARLN. Abarth-liefhebbers beginnen hun bezoek aan Italia a Zandvoort met een rondgang langs onder meer Registro Abarth Olanda en het  Abarth Forum.

Conclusie: iedereen met een voorliefde voor Italiaanse auto’s mag Italia a Zandvoort niet missen!

 

Toegangskaarten

Alle toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Italia a Zandvoort (www.italia-zandvoort.nl), de website van Circuit Zandvoort (www.circuitzandvoort.nl) of bij een van de ruim 450 Primera winkels. Een toegangskaart kost in de voorverkoop slechts 15 euro (dagkaart) of 25 euro (weekendtoegang); kinderen krijgen 50% korting. Tickets geven toegang tot het volledige evenemententerrein, inclusief hoofdtribune, paddocks en pitsdak. Surf voor een prijsoverzicht en details naar www.italia-zandvoort.nl.

 

Bezoek de nieuwe Bernie’s Bar & Kitchen

Het nieuwe restaurant Bernie’s Bar & Kitchen, gelegen boven het pitsgebouw, met uniek zicht op pitlane en Tarzanbocht, is op beide dagen van Italia a Zandvoort geopend voor alle bezoekers voor ontbijt, lunch en diner. Dinerreserveringen kunnen ook al vooraf gemaakt worden via www.bernies.nl. Voor ontbijt en lunch is geen reservering nodig.

Nieuws

Speciale terugblik: Alfa 1900C Supersprint


Terugblik op Italia a Zandvoort 2017


Doe mee met Vrij Rijden bij Italia a Zandvoort


Lifestyleplein Italia a Zandvoort tovert paddock om tot piazza-to-be


Merkenclubs zorgen voor unieke Italiaanse showroom


Partners