24-25

JUN

Italia a Zandvoort

8-9

JUL

British Race Festival

1/2/3

SEP

Historic Grand Prix

Bekijk alle events op circuitzandvoort.nl

Bestel tickets

Tot wel 25% korting

24 - 25 juni 2017 Circuit Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Races

In 2017 groeit Italia a Zandvoort uit tot een compleet weekend-evenement. Dat betekent twee dagen volop genieten van al het moois uit Italië. Daar mogen natuurlijk spannende races met Italiaanse auto's niet bij ontbreken. Echte wedstrijden, met spanning tot aan de finish!

 

Pirelli Ferrari Formula Classic
Na een periode van afwezigheid is de Britse Pirelli Ferrari Formula Classic serie terug op Circuit Park Zandvoort. Onder de vlag van de bekende UK Ferrari Owners Club, komen zowel klassieke als moderne Ferrari’s in actie op de Zandvoortse racepiste. Er wordt daarbij gestreden in verschillende klassen. De serie zal vooral smullen worden voor de liefhebbers van klassieke Ferrari’s, zoals de Ferrari 328GTB en de Ferrari 308GTB. Zij strijden op het asfalt met andere prachtige Italiaanse racers, waaronder Ferrari 355 Challenge bolides en Ferrari 550 Maranello.

Lees hier de voorbeschouwing!

Officiële website van Pirelli Ferrari Formula Classic

 

Alfa Romeo Challenge
Een groot startveld vol sportieve en snelle Alfa Romeo's, waar de pure autosportpassie van het Italiaanse merk volop te zien en te horen is. Dat is de Alfa Romeo Challenge die tijdens Italia a Zandvoort in actie komt. Of het nu de spannende drifts van de "Squadra Bianca" Giulia Supers en Bertone GT-juniors zijn of het heerlijke voorwielaangedreven toerwagen-geweld van de Alfa Romeo's  155, 147 en  156. Je komt bijna ogen te kort. Voeg daarbij populaire Alfa racers als de GTV,  33 en de 75 en je mag stellen dat de Alfa Romeo Challenge een van de echte smaakmakers van Italia a Zandvoort zal zijn.

Lees hier de voorbeschouwing!

Officiële website van Alfa Romeo Challenge

Nieuws

Speciale terugblik: Alfa 1900C Supersprint


Terugblik op Italia a Zandvoort 2017


Doe mee met Vrij Rijden bij Italia a Zandvoort


Lifestyleplein Italia a Zandvoort tovert paddock om tot piazza-to-be


Merkenclubs zorgen voor unieke Italiaanse showroom


Partners