24-25

JUN

Italia a Zandvoort

8-9

JUL

British Race Festival

1/2/3

SEP

Historic Grand Prix

Bekijk alle events op circuitzandvoort.nl

Bestel tickets

Tot wel 25% korting

24 - 25 juni 2017 Circuit Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Lifestyle

De aanblik van zowel stijlvolle als stoere bolides, het geluid van temperamentvolle motoren, de geur van de beste Italiaanse koffie en de smaak van de lekkerste pastagerechten die bezoekers ‘mamma mia’ doet roepen: Italia a Zandvoort prikkelt op zondag 24 & 25 juni 2017 alle zintuigen. Het evenement, dat elk jaar duizenden bezoekers trekt, is meer dan alleen een autofestijn. Het is een feest dat stilstaat bij alle aspecten van de Italiaanse cultuur. Daarom is er aandacht voor mode, lifestyle, eten, drinken en uiteraard muziek.

Italia a Zandvoort is daarmee een echt dagje uit voor de hele familie. Ook als het circuitprogramma voorbij is, heeft Zandvoort met haar gezellige centrum en sfeervolle strandtenten voldoende reden om nog even langer in Zandvoort te blijven.

Denkt u dat uw producten passen bij dit evenement en heeft u interesse om een standruimte te huren? Neem dan contact op met Maestro Events, Aris Spada, spada@maestro-events.nl, telefoon 030 6911388 of 06 5154 2227, Maestro Events, Postbus 479, 3700 AL Zeist, Nederland

maestro

Nieuws

Speciale terugblik: Alfa 1900C Supersprint


Terugblik op Italia a Zandvoort 2017


Doe mee met Vrij Rijden bij Italia a Zandvoort


Lifestyleplein Italia a Zandvoort tovert paddock om tot piazza-to-be


Merkenclubs zorgen voor unieke Italiaanse showroom


Partners